Hoe werkt het?

Wat kan je van ons verwachten?

Wij staan iedere zondag klaar om de lekkerste warme broodjes bij je te bezorgen. Waarom je voor ons moet kiezen? En hoe dat werkt? Dat leggen we je graag even uit.

Waarom klant worden?

Als je klant wordt bij de Bakwagen heb je iedere zondag verse broodjes aan je voordeur. Je laat ons weten welke broodjes je wil ontvangen en wij komen ze gratis bij je bezorgen.

Bij aanmelding vragen we je om een automatische incasso in te vullen zodat wij jouw bestelling kunnen afschrijven van je rekening. Zo hoef je ook hier niet naar om te kijken!

Je bestelling loopt automatisch door voor de volgende week. Deze pas je uiteraard eenvoudig aan. Komt de schoonfamilie op bezoek? Dan bestel je gemakkelijk lekkere broodjes voor de lunch of bij de koffie bij! Ben je een keertje niet thuis of wil je even pauze? De keuze is aan jou.

Onze voordelen
  • Gratis bezorging aan huis
  • Bestelling plaatsen al vanaf 5 euro!
  • Lekker warm en recht uit de oven
  • Door weer en wind. Iedere zondag.

Speciaal voor bewoners van de IJpelaar!

Het is nu mogelijk om je vrijblijvend als geïnteresseerde aan te melden! Woon je in de IJpelaar? Doe dat dan snel! Er zijn beperkte plaatsen vrij. Sta je op de lijst? Dan heb je recht op 50% korting op je eerste bestelling zodra we starten in jouw wijk!Aanmelden als klant

Bestellen is eenvoudig

Bestel binnenkort gemakkelijk en snel je broodjes via onze website.

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden met veel plezier al je vragen. Stel deze ons gerust per mail of via sociale media. Je kan onze contactgegevens vinden bij onze klantenservice.