Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Alex en Willem. Wij werken samen aan het beste ontbijt van Nederland. Dat doen we door met heel veel passie en zorg ons brood te bakken en het warm bij jou aan de deur te bezorgen.

Avans Hogeschool heeft onze pilot in de buurt Ginneken in Breda in kaart gebracht. Nieuwsgierig hoe onze ochtend er uit zag tijdens de pilot? Kijk dan snel onze video!

Oprichting van De Bakwagen

Het concept kwam vanuit een ingeving van de grond. Het idee ontstond uit vraagtekens bij maaltijdbezorging. Waarom kan je 's avonds allerlei maaltijden bestellen, maar 's ochtends geen ontbijt?

We zijn begonnen met drie man sterk, in 2018. We hebben het concept tot in de puntjes uitgewerkt en diverse pilots gedraaid in Breda. Hierop hebben we van veel klanten waardevolle feedback ontvangen en de haalbaarheid van onze onderneming kunnen valideren.

Halverwege 2019 begon het bij Luuk te kriebelen om een andere onderneming te starten. Hierop heeft hij besloten verder te gaan met de ontwikkeling van zijn andere idee├źn. De Bakwagen is nu in handen van Alex en Willem.

Onze achtergrond

Alex en Willem kennen elkaar van dezelfde opleiding in Breda, Ondernemerschap en Retail Management. Met beiden een totaal verschillende achtergrond en kennisvlak versterken wij elkaar in onze dagelijkse werkzaamheden.

Willem richt zich op het sociale vlak door te netwerken en de social media te onderhouden, Alex houdt zich bezig met web development, grafische content en drukwerk. En natuurlijk zijn we beiden fanatiek bakker.

Onze missie en visie

Onze missie is om heel Nederland te voorzien van het lekkerste ontbijt en natuurlijk een brede glimlach. Dit doen we vanuit de visie dat een glimlach en echt lekker brood het verschil kunnen maken voor onze klanten.