Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Alex, Luuk en Willem. Wij werken samen aan het beste ontbijt van Nederland. Dat doen we door met heel veel passie en zorg ons brood te bakken en te verkopen. Wij rijden met onze verkoopbus door je wijk, en ons brood haal je eenvoudig aan onze bus.

Onstaan van De Bakwagen

Het concept kwam vanuit een ingeving van de grond. Het idee ontstond uit pure luiheid. Een van de ondernemers had geen zin om naar de bakker aan de overkant van de straat te lopen, maar wilde wel graag verse broodjes. Eigenlijk best gek dat je die niet zo kan bestellen, want 's avonds kan je iedere denkbare maaltijd laten thuisbezorgen. Om dit aan te pakken is De Bakwagen opgericht, waarbij de broodjes naar jou toe komen in plaats van andersom.

Onze achtergrond

Alex, Luuk en Willem kennen elkaar van dezelfde opleiding in Breda, Ondernemerschap en Retail Management. Met alle drie een totaal verschillende achtergrond en kennisvlak versterken wij elkaar in onze dagelijkse werkzaamheden. Willem richt zich op het sociale vlak door te netwerken en de social media te onderhouden, Luuk richt zich op de technische kant van het bedrijf en Alex houdt zich bezig met web development, grafische content en drukwerk. En natuurlijk zijn we alle drie fanatiek bakker.

Onze missie en visie

Onze missie is om heel Nederland te voorzien van het lekkerste ontbijt en natuurlijk een brede glimlach. Dit doen we vanuit de visie dat een glimlach en echt lekker brood het verschil kunnen maken voor onze klanten.